Wie ben ik.

Mag ik me even voorstellen 2dd04d1

Ik ben Kim Hoeks en de trotse eigenaresse van Toiletteersalon Le Beau Chien sinds nov 2001.
Van kinds af aan ben ik al met dieren bezig geweest.

Je kunt dan ook wel zeggen dat ik mijn passie hier in gevonden heb!
Ook heb ik diverse opleidingen in de dierenbranche succesvol afgerond.
Zo ben ik al op jonge leeftijd begonnen met een opleiding in de richting veehouderij en dierverzorging op het Pius X in Bladel.
Tijdens de diverse stages voor deze opleiding kwam ik al in aanraking met het trimmersvak.

Vanuit hier ben ik een opleiding gestart als Zelfstandig beroepsbeoefenaar in Dierverzorging en Intensieve/ melkveehouderij op de Helicon opleidingen in Boxtel.
Omdat het trimmen van dieren niet uit mijn hoofd ging ben ik na het afronden van deze opleiding begonnen aan de vakopleiding Hondentrimmer bij het Huisdier Kennis Instituut in Bunnik.
Op 4 okt 2001 kon ik me dan ook gediplomeerd hondentrimster noemen.

Sinds 1 Nov 2001 is Toiletteersalon Le Beau Chien dan ook een feit! In tussen tijd heb ik me natuurlijk op diverse rassen weten te specialiseren.
Maar omdat het bloed stroomt waar het niet kan gaan ben ik in 2003 weer en nieuwe opleiding gestart.
Ditmaal de opleiding Paraveterinair en Biotechniek op de Helicon Opleidingen in Nijmegen. Vanaf  januari 2006 tot Augustus 2010 werkte ik naast de trimsalon ook nog als Research associate Neuroscience Bij Janssen Pharmaceutica in Beerse.
In 2009 heb ik een worshop gedaan voor Massage voor de gezonde hond.
In 2010 ben ik zelfs weer een nieuwe opleiding gestart maar nu leg ik me meer toe op het gedrag en het bewustzijn van de hond in een opleiding Tellington TTouch Practitioner.
Ik heb mijn practitioner opleiding afgerond in 2013 en geef hierin nu regelmatig workshops en doe client sessies. In okt 2015 ga ik zelfs weer van start met de cursus Aromatherapie voor dieren.

Door mijn erg brede achtergrond en mijn interesse om steeds open te staan voor nieuwe dingen bent u gegarandeerd van een kwaliteits behandeling voor uw huisdier!

Tot ziens in Toiletteersalon Le Beau Chien!

Kim Hoeks

 

 


Geef een reactie