Onze dieren

Onze Dieren

Finn & James
Finn en James

Finn is een Irish Softcoated Wheaten Terrier. Geboren op 8 Nov 2006. Het is een heerlijk vrolijke en enthousiaste hond met een stabiel karakter. Hij heeft een natuurlijke en tolerante dominantie en kan daardoor goed opschieten met andere honden, katten, konijnen, enz. Ook is hij het beste vriendje van ons dochtertje Aafke en is hij dikke maatjes met onze kater Tiesto. Finn gaat zo af en toe naar een show en wordt regelmatig gevraagd als model voor trimdemonstraties en trimkampioenschappen. Ook kan hij worden ingezet bij de TTouch sessies om andere honden meer vertrouwen te geven in hun omgeving of in andere dieren. Finn is beschikbaar als dekreu.

Noa
Noa1

Noa is een Heilige Birmaan poes geboren op 1 Feb 2004. Ze is een seal- point poesje met een zacht karakterje, maar ze kan ook als een echte kattekop uit de hoek komen. Een echte Birmaan dame dus! Noa is een echte knuffelkous en is dan vaak ook te vinden op mijn schoot. Vanwege haar zachte karaker is ze voor mij een goede leraar geweest om me ervan bewust te maken om de rust te bewaren tijdens TTouch en in het dagelijks leven.

Tiesto
Ti+½sto

Tiesto is een Heilige Birmaan (ex) kater geboren op 8 Juni 2007. Tiesto is een zeer relaxte Seal-point kater. Hij is dikke vrienden met Finn onze hond. Door zijn relaxte aard is hij een geweldige leermeester voor de TTeam- TTouch methode en heeft dan ook al bewezen dat hij mensen goed kan leren omgaan met katten.

Chokotoff
Chokotoff