Mijn passie!

I love my job hoor je me vaak zeggen. En dat klopt ook echt! Mijn job (mijn bedrijven Trimsalon Le Beau Chien en TTouch praktijk Beest & Zo) zijn mijn passie. Vandaar dat ik ook met het grootste gemak kan zeggen dat ik van mijn werk houd. Ik hou van het werk in de trimsalon. Mijn lieve honden klantjes en hun baasjes. Ik vind het geweldig om ze mooi te maken, hun sterke punten te accentueren en hun minpuntjes te verdoezelen. Nog leuker vind ik het om mijn stagiaires dit ook mee te geven. Zorgen dat ze het potentieel in de honden zien en de hondjes op hun paasbest eruit te laten zien. Ik ben niet altijd de makkelijkste stagebegeleider, ben erg kritisch en perfectionistisch. Ik neem dan ook de tijd voor alle klanten in de trimsalon. Liever ben ik 3u bezig met 1 hond om deze perfect de salon te laten verlaten dan in 1,5 u zorgen dat ze gewoon weg kort zijn en weer kunnen gaan. Ik ben TTouch Practitioner en maak daarbij gebruik van de Tellington TTouch methode in de trimsalon. Hierbij kan ik niet alleen zorgen dat de honden mooi van buiten zijn, maar ook mooi van binnen zijn. Ik zorg er dus letterlijk en figuurlijk voor dat ze lekker in hun velletje zitten. Ik geef ze extra rust, maak gebruik van lichte aanrakingen waardoor de dieren ook echt lekker ontspannen kunnen worden. Op deze manier zorg ik er voor dat de trimbeurt ook als minder stressvol ervaren wordt. Ik vind het dus heerlijk om deze twee bedrijven samen te combineren. Het geeft me ongelofelijk veel voldoening om de dieren kwispelend te salon te zien verlaten, maar nog beter kwispelend de salon in zien komen. Omdat ik graag wil dat iedere hond deze ervaring kan krijgen bij een trimbeurt geeft ik TTouch workshops voor Trimprofessionals. Hier leer ik collega trimmers om wat basis dingen van de Tellington TTouch methode toe te passen in hun trimsalon. Want hoe geweldig is het als iedere hond dit zou mogen ervaren tijdens de trimbeurt. Ik houd van het lesgeven, het geven van workshops en lezingen. Gewoon omdat er niets leukers is dan mijn passie over te dragen op andere. Ik hoop nog vele jaren lieve hondjes, hun baasjes, collega trimmers en niet te vergeten mijn stagiaires te mogen helpen.

I love my job!!