Februari Maand van het gebit.

Februari maand van het gebit

Ook wij laten de maand van het gebit niet zomaar voorbij gaan. In diverse dierenarts praktijken zijn er deze maand acties op het gebied van gebitsverzorging en ook dit jaar zullen wij in de trimsalon extra aandacht besteden aan het gebit van uw dier. Of het nu om een hond, kat, konijn of cavia gaat wij zullen tijdens de trimbeurt een extra controle uitvoeren en aan de hand daarvan een passend advies geven hoe u nog beter het gebit van uw dier kan onderhouden. Hierbij maken wij gebruik van de gebitskaartjes verzorgd door de ABHB (algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijven) We zullen hierop aankruisen wat van toepassing is bij uw huisdier en u daarover verder adviseren.

Ook krijgt ieder huisdier na de trimbeurt een cadeau mee compleet in het teken van de maand van het gebit.
Bent u benieuw? Maak dan snel een afspraak in onze trimsalon.

Tot ziens bij Trimsalon Le Beau Chien